Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

ZorgMail: korting voor VvOCM-leden op entree- en implementatiekosten

donderdag 22 februari 2018 / Categorieën: Niet-leden

Binnen de zorg is veilig elektronische gegevensuitwisseling met ZorgMail van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen, recepten  etc. al jaren een feit.  Op grote schaal wordt tussen ketenpartners via ZorgMail gegevens uitgewisseld. Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren en daar buiten. Er zijn al ruim 13.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit jaarlijks met ca. 2.000 organisaties. ZorgMail is ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

Hoe werkt het?

Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch  uitwisselen met uw ketenpartners. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.

 

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

 

ZorgMail gekoppeld met uw “XIS” oplossing

Een groot aantal informatiesystemen (XIS) hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben: http://zorgmail.nl/zorgmail/informatiesystemen/

 

ZorgMail als “standalone” mail oplossing

ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen Webmail omgeving die u via een browser kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen.

 

Nu ook mailen buiten de Community!

Met ZorgMail kunt u nu ook veilig e-mailen met ketenpartners of cliënten welke niet zijn aangesloten op ZorgMail. Deze extra functionaliteit is beschikbaar voor iedereen met een ZorgMail all-in abonnement.

De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox. Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (twee-factor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig antwoorden op de mail.

 

Korting voor VVOCM Leden

Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link: https://aanmelden.zorgmail.nl/#/ te klikken. Om u te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u als VVOCM lid een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 126,50. Om gebruik te maken van de ZorgMail korting vult u tijdens het aanmeldproces deze kortingscode in: VVOCM2018.  Deze kortingscode is geldig vanaf 1 maart 2018 tot en met 31 december 2018. LET OP: deze code geldt pas vanaf 1 maart !!!

 

Voor een praktijk van 1-5 zorgverleners bedraagt een all-in abonnement op ZorgMail:

·         € 15,48 per maand;

·         Eenmalig €100 licentiekosten (normaal € 226,50);

·         Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Indien u nog vragen heeft of persoonlijke begeleiding wenst bij het aanmelden dan kunt u contact opnemen met Sales Support op telefoonnummer 010-2662453.

Vorige artikel Nieuwsbrief Overijssel
Volgende artikel Landelijke Database Oefentherapie: VvOCM, KNGF en Keurmerk trekken samen op

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl