Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Lidmaatschap en aanmelden

Ook lid worden van de VvOCM?

Word lid van VvOCM!

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is dé beroepsvereniging van en voor oefentherapeuten. Met je lidmaatschap help je mee de beroepsgroep nog steviger in haar schoenen te zetten en profiteer je mee van veel voordeel. Ga naar het aanmeldingsformulier via deze link en meld je aan! 

Voordelen

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

  • Inspirerend netwerk van collega-oefentherapeuten
  • Automatisch lid van vakblad ‘Nederlands Tijdschrift voor Oefentherapie’
  • Korting op (geaccrediteerde) cursussen en opleidingen
  • Gratis lid van de klachten- en geschillenregeling Wkkgz

Lid worden van de VvOCM

Leden aan het woord

Waarom lid worden van VvOCM? Zie de quotes aan de zijkant van deze pagina! 

Net afgestudeerd? Bekijk het filmpje!

Kosten

Benieuwd naar de tarieven? Klik op deze link om de tarievenlijst te openen. 

Volg ons op social media

Klik op deze link om ons te volgen via Facebook.
Klik op deze link om ons te volgen via LinkedIn.
Klik op deze link om ons te volgen via Twitter.

VvOCM-lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap bij de VvOCM ga je aan voor een kalenderjaar. Opzeggen voor het volgende jaar dient uiterlijk vóór 1 december van elk jaar te gebeuren. Dit mag per brief of per e-mail. Daarna is opzeggen niet meer mogelijk en ben je het lopende jaar lid. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. 

"Ik ben lid van de beroepsvereniging, omdat zij zich hard maken voor ons prachtige beroep, oefentherapie. Ze werken achter de schermen aan de bekendheid van oefentherapie, een beter tarief bij de zorgverzekeraars en werken aan richtlijnen en beroepsprofielen voor iedere specialisatie. Allemaal zodat wij ons bezig kunnen houden, met het meest gewaardeerde onderdeel van ons vak, de patiënt helpen en zorgen dat hij/zij er de rest van zijn leven iets aan heeft." 

I. Verhoeven

"Ik raad alle oefentherapeuten aan om lid te worden van de beroepsvereniging, zij krijgen het voor elkaar om ons als oefentherapeuten toch elke keer weer onder de aandacht te houden bij belangrijke landelijke partijen, zoals ministeries, verzekeraars, patiëntenorganisaties en zo onze bestaansrecht te garanderen!"

M. Esseboom