Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Let's get Konnektid tijdens Burendag (21 september)

maandag 9 september 2013 / Categorieën: Niet-leden

Op 21 september is het weer Burendag! Konnektid organiseert samen met 4 buurten in Amsterdam en Rotterdam Let's get Konnektid. Op deze dag kunnen buurtbewoners ontdekken welke talenten in hun buurt rondlopen en zo kennis en vaardigheden uitwisselen. Hoe leuk is het om jezelf en anderen te helpen ontwikkelen en tegelijkertijd je buurt beter te leren kennen? In Amsterdam doen de buurten Centrum/Oost en De Baarsjes mee, in Rotterdam Schiebroek (i.s.m. zorginstelling Laurens) en het Oude Noorden.

De dag is vrij toegankelijk voor iedereen en uitgevoerd door de bewoners van de wijk zelf. Bezoekers kunnen genieten van leuke workshops, culinaire verrassingen, muziek, kunst, buurttours, een gratis lunch en heel veel meer. Zodra alle buurtcentra klaar zijn, sluit Amsterdam Roest af met The big Exchange: een grote ruilbeurs waar talenten tegen goederen geruild kunnen worden.

Konnektid is het netwerk waarvan je leert. De website bestaat uit een simpel zoeksysteem waarmee je jouw buren makkelijk kunt vinden en ontmoeten.

 

 

 

Misschien een goed idee je als oefentherapeut te presenteren?

Vorige artikel Zelfstandigenaftrek afschaffen? NEE!
Volgende artikel Let's get Konnektid tijdens Burendag (21 sept)

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl