Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Evaluatie kwaliteitscriteria door het Kwaliteitsregister Paramedici

donderdag 22 augustus 2013 / Categorieën: Niet-leden
De VvOCM is samen met het Kwaliteitsregister Paramedici bezig om de nieuwe kwaliteitscriteria 2015-2020 te formuleren. Elke vijf jaar worden de kwaliteitscriteria aangepast, zodat deze up-to-date blijven met de dagelijkse praktijk en rekening houden met nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Het formuleren van de nieuwe kwaliteitscriteria gebeurt mede op basis van een evaluatie van de huidige criteria. Daarbij wordt bijvoorbeeld de haalbaarheid van de criteria geëvalueerd en gekeken of er aanpassingen nodig zijn op de deskundigheidsbevorderende activiteiten.

 

Voor de formulering van de nieuwe kwaliteitscriteria zijn we uiteraard benieuwd naar de ervaringen van onze beroepsgroep. Als beroepsbeoefenaar heb je immers het beste zicht op het gebruik van de criteria in de praktijk. Daarom zal het Kwaliteitsregister Paramedici in oktober een deel van de geregistreerden per e-mail benaderen met een verzoek om een korte online vragenlijst in te vullen van ongeveer 10 minuten. Hierin wordt gevraagd om aan te geven welke activiteiten je belangrijk vindt  en of ze volgens jou bijdragen aan het verlenen van kwalitatief goede zorg. Ook kun je suggesties geven ter verbetering van de kwaliteitscriteria. Het onderzoek verloopt via een onderzoeksapplicatie van de site van mwm2.nl.

 

Mocht je in oktober een uitnodiging krijgen van het Kwaliteitsregister Paramedici, vul dan de vragenlijst in zodat jouw ervaringen kunnen worden meegenomen bij het maken van de nieuwe kwaliteitscriteria voor 2015 – 2020. Onder alle deelnemers verloot het Kwaliteitsregister Paramedici bovendien drie leuke E-readers. Alvast bedankt voor jouw medewerking!

Vorige artikel Regiobijeenkomst Overijssel
Volgende artikel Frauderekeningen

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl