Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Doe mee met de Week van de Oefentherapie!

maandag 29 augustus 2016 / Categorieën: Niet-leden

Over 6 weken is het zo ver: van 10 t/m 16 oktober a.s. vindt de Week van de Oefentherapie plaats. Doe jij dit jaar ook mee? Organiseer een leuke activiteit (of pak een activiteit die je altijd al doet) en zet die op de website!

 

Via de webwinkel is promotiemateriaal beschikbaar: posters en flyers. Overig ondersteunend materiaal (o.a. draaiboek, voorbeeldteksten en e-mailbanner) zijn te downloaden via de website, onder de rubriek PR & Bekendheid.

Doe mee en vermeld jouw activiteit(en) op de website www.weekvandeoefentherapie.nl Klik hiervoor op de tab ACTIVITEIT AANMELDEN en voer de gegevens in. Tot slot: like de Facebook-pagina van de Week van de Oefentherapie, zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten (en wij van jou).

 

Vanuit de VvOCM zal een persbericht naar landelijke media worden verstuurd en zal contact worden gezocht met een paar specifieke redacties met de vraag of ze aandacht willen besteden aan de Week van de Oefentherapie en/of specifieke activiteiten die dan plaatsvinden. Organiseer jij een ludieke actie? Stuur dan een e-mail naar Trudy de Witte, trudy@vvocm.nl

Vorige artikel MENZIS en declareren codes 6089 en 6489
Volgende artikel Vermelding kinderoefentherapeut / psychosomatisch oefentherapeut in praktijkzoeker

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl