Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Doe jij mee met de pilot LDO en Praktijkdashboard MijnVvOCM?

maandag 12 september 2016 / Categorieën: Niet-leden

 

 

De VvOCM is druk bezig om een Landelijke Database Oefentherapie (LDO) op te zetten. Door middel van de data uit de LDO kan oefentherapie als beroepsgroep beter geprofileerd en onderbouwd worden.

 

Aansluitend is de VvOCM bezig om een praktijkdashboard op te zetten - zodat oefentherapeuten snel en gemakkelijk inzicht kunnen krijgen in hun eigen prestaties binnen de LDO. Dit praktijkdashboard ‘MijnVvOCM’ maakt het ook mogelijk om eenvoudig en direct toegang te krijgen tot voor u relevante websites, netwerken en applicaties. Denk daarbij aan het EPD, het digitaal portfolio van het Kwaliteitsregister Paramedici en de besloten websites van het Artrose Netwerk en het Netwerk Chronische Pijn.

Met het LDO en het praktijkdashboard is de VvOCM de eerste beroepsvereniging waarbij haar leden inzicht kunnen krijgen in hun praktijkresultaten en sneller kunnen werken door de directe toegang tot software en websites.

 

 

Begin oktober 2016 start de VvOCM met de testfase. We zijn op zoek naar leden die mee willen doen aan de testfase (pilot) om de LDO en het praktijkdashboard te optimaliseren. Tijdens deze testfase kunt u gratis gebruik maken van het praktijkdashboard.

Meedoen?
Meld u dan snel aan voor de pilot! Dit kunt u doen door het aanmeldformulier in te vullen.

Klik hier om aan te melden

 

Kijk voor meer informatie op de speciale webpagina over LDO/Mijn VvOCM

Vorige artikel Vermelding kinderoefentherapeut / psychosomatisch oefentherapeut in praktijkzoeker
Volgende artikel Nationale Sportweek NOC*NSF: Oefentherapeut in beeld

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl