Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

21 april 2021 - 25 juni 2021

Door: Anders Eigen
Masterclass ACT - De winst van controleverlies

Masterclass ACT - De winst van controleverlies

21 april, 25 juni en 10 november 2021

Ons brein houdt van controle; dat is evolutionair zo bepaald. Daarmee voelen we ons veiliger, omdat we denken onszelf te kunnen behoeden voor vervelende situaties in de toekomst. Dat is helaas een illusie. Het leven is te complex en veranderlijk om te voorspellen en ontvouwt zich vaak anders dan we voor ogen hebben. Er controle over proberen te krijgen kost je veel energie en geeft onnodig leed. Laat je verrassen door wat er op je pad komt als je vaker durft los te laten. En ervaar het gemak van met de stroom van het leven meebewegen. Als je de touwtjes wat meer laat vieren verlos je jezelf van verspilde energie, ergernissen en stress. En… niet alleen jij, maar ook je omgeving heeft daar baat bij. Winst voor iedereen! Als je de controle loslaat, gebeuren de mooiste dingen!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. In deze masterclass breng je jouw ‘regels’ en controlestrategieën in kaart en kijk je welke je wilt loslaten. Je ervaart ook wat er gebeurt als je de realiteit omarmt zoals deze is. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor dat wat voor jou belangrijk is, en gaat de energie weer stromen. Zo leer je om koersvast te handelen in lijn met dat wat voor jou belangrijk is. Wil je de ACT werkvormen inzetten voor jezelf of in de begeleiding van anderen? Schrijf je in voor ‘De winst van controleverlies’ !

Praktische informatie:

Locatie: The coloured kitchen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht
Kosten: € 245 excl btw
Data: 

- 21 april: 13.00 - 17.00 uur                                                                           

- 10 november: 13.00 - 17.00 uur                                                                 

 - 25 juni: 9.00 - 13.00 uur


ADAP: 5 PE Punten

Voor meer informatie klik hier of stuur een mail aan: annette@anderseigen.nl

Georganiseerd doorAnders Eigen

More links