Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

03 maart 2021 09:30 - 03 maart 2021 17:00

Door: PPN
Cursus IPO 'Vormgeven aan je eigen ontwikkeling'

Cursus IPO 'Vormgeven aan je eigen ontwikkeling'

3 maart 2021

IPO, Individuele professionele ontwikkeling. Het is tegenwoordig steeds belangrijker om een lange termijn visie op uw therapeutisch handelen te hebben. Dat betekent keuzes maken, profileren en evalueren. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen ontwikkeling, ook het Kwaliteitsregister Paramedici vraagt om een goed geformuleerde reflectie op je handelen met daarbij een concreet plan voor je individuele professionele ontwikkeling.

Maar in de waan van de dag is het lastig om achter je computer te bedenken waar je over 5 jaar wilt staan, wat je missie is en wat je ontwikkelpunten zijn. Jij wilt waarschijnlijk gewoon cliënten behandelen!

Deze cursus laat je (her)ontdekken waar je talenten liggen en hoe je dat beter voor het voetlicht kunt krijgen. Je krijgt inzichten in het waarom van de IPO, wat is precies de Demingcirkel en hoe pas ik dit toe in de praktijk, waarom een visie nodig is om smart doelen te kunnen stellen. Je leert beschrijven wat uw ontwikkelpunten zijn en gaat hier adequate acties bij formuleren. Ook wordt duidelijk hoe je uitkomsten van cliëntervaringsonderzoeken zoals Qualiview kunt verwerken in IPO.

Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze cursus EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN

Accreditatie wordt aangevraagd

Georganiseerd doorPPN

More links