Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Zit met Pit! breidt uit

maandag 4 mei 2015 / Categorieën: Niet-leden

'Zit met Pit!' bestaat intussen alweer drie jaar en het huidige aantal aangesloten praktijken staat op 49. Daar zijn we trots op! Met een aantal van 20 basisscholen per licentiehouder zitten we nu op om en nabij 900 vastgelegde scholen voor deze therapeuten. 

 

Om onze droom te kunnen verwezenlijken, namelijk op iedere school in Nederland standaard 'Zit met Pit!' in groep 5 te laten draaien, hebben we wel veel meer professionals nodig. Wij hebben daarom besloten om per 1 september 'Zit met Pit!' ook toegankelijk te maken voor fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Wij hopen dat dit de naam 'Zit met Pit!' nog bekender maakt, wat de bestaande en nieuwe deelnemers alleen maar ten goede gaat komen. Een multidisciplinair product heeft ons inziens ook meer toekomst dan een monodisciplinair product. 

 

Speciale actie

Om zoveel mogelijk oefentherapeuten toe te laten tot ‘Zit met Pit!’ is er een speciale aanbieding:  oefentherapeuten die zich aanmelden vóór 1 juli krijgen een korting  van 10% op hun licentie voor het 1e jaar. Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een mail naar info@zitmetpit.nl 

 

Kijk voor meer informatie op www.zitmetpit.nl

Vorige artikel Filmpje over bekkenoefentherapie of oefentherapie bij chronische pijn
Volgende artikel Onderzoek KennisNetwerk Ouderen en Preventie

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl