Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Uw mening en visie

donderdag 1 december 2016 / Categorieën: Niet-leden

Wij zijn Casper Orsel en Joris Groot en wij studeren Oefentherapie Mensendieck aan de HVA. Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek voor onze Bachelor Thesis uit opdracht vanuit het lectoraat van de opleiding oefentherapie Mensendieck, HVA faculteit Gezondheid, met als doel het in kaart brengen van de manier waarop oefentherapeuten in het werkveld bewijsmateriaal uit wetenschappelijk onderzoek vergaren en gebruiken om hun Evidence Based Practice te verantwoorden.

 

Voor het onderzoek is een enquête door ons opgesteld waarin wij u vragen wat uw mening en visie is op dit onderwerp. Het invullen van de enquête zal maximaal 15 minuten in beslag nemen. Deze enquête is online in te vullen door te klikken op de volgende link:

 

 

http://www.thesistools.com/web/?id=522599

 

  

De enquête is anoniem in te vullen en de informatie zal uitsluitend gebruikt worden voor dit onderzoek. Wij vragen u de enquête gelieve binnen 2 weken in te vullen. Hierbij is een informatiefolder bijgevoegd waarin het onderzoek verder toegelicht word: http://www.vvocm.nl/Portals/1/Documents/Onderzoeken/Informatiefolder Onderzoek EBP.docx

 

Wij hopen u met de informatiefolder duidelijk geïnformeerd te hebben, en hopen dat u de enquête wilt invullen. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons mailen.

 

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

 

Casper Orsel en Joris Groot

 

vierdejaars studenten van de opleiding Oefentherapie Mensendieck

 

E-mail: OnderzoekEBP@gmail.com

 

Tel. Joris Groot: 0629321600

 

Tel. Casper Orsel: 0627374475   

Vorige artikel ALV - live volgen via internet?
Volgende artikel Benieuwd naar mijnvvocm.nl?

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl