Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Korting op cursussen 'Lumbopelvische Klachten', 'Vage Klachten' en terugkomdag 'Lage Rugklachten'

donderdag 15 januari 2015 / Categorieën: Niet-leden

Dit voorjaar worden opnieuw de cursussen 'Lumbopelvische Klachten', 'Vage Klachten' en terugkomdag 'Lage Rugklachten' georganiseerd. VvOCM-leden krijgen 50 euro korting bij inschrijving! 

 

Inhoud
Eerdere cursussen Lumbopelvische Klachten & Vage Klachten werden gemiddeld beoordeeld met een 8. Bijna alle informatie in de cursussen is  nieuw - er is geen storende overlap met eerdere cursussen over 'Lage rugklachten' en over 'Brein & stemming'. Het doel van beide cursussen is dat u de patiënt beter begrijpt en uw behandeling kunt optimaliseren. 
- Lumbopelvische klachten: Nieuwe inzichten (nummer 15.01):
Dag 1: Mechanica Dag 2: Immuunsysteem Dag 3: Breinveranderingen.
- Vage klachten: Nieuwe inzichten (nummer 15.02)
Dag 1: Fibromyalgie Dag 2: Chronische vermoeidheid Dag 3: Whiplash.
- Terugkomdag: Lage rugklachten (nummer 15.03)
Immunologie van Lage rugklachten, en breinveranderingen bij lage rugklachten.

 

Het programma is  van 09.30 tot 17.00 uur. Reserveer 4 uur voorbereiding per dag (het bestuderen van de colleges / artikelen, het repeteren, en nadenken over passende casussen). U dient elke lesdag voor te bereiden, ook de terugkomdag. Bij het inschrijfgeld is inbegrepen: de lessen, het cursusmateriaal, koffie, thee en lunch. Er wordt per e-mail contact onderhouden. Let op: u moet .doc, .pdf, en .xls kunnen openen en lezen, en een voldoende lege mailbox hebben om 5 megabyte te kunnen ontvangen.

 

Klik hier voor de uitnodiging.

 

 

Locatie en data

De cursussen worden gegeven in de Amershof, Snouckaertlaan 11, 3811 MA Amersfoort.

- Lumbopelvische klachten: 14 februari, 14 maart, 25 april, alle 2015
- Vage klachten: 7 maart, 28 maart, 6 juni, alle 2015
- Terugkomdag  Lage rugklachten: 13 juni 2015.
Groepen die later een cursus in hun regio willen, kunnen contact met ons opnemen. Voor inlichtingen: ogmeijer@yahoo.com of telefonisch via 06 53 757 423. 

 

Aanmelden

Inschrijven kan op www.bewegingsgeneeskunde.nl of stuur een e-mail aan rugcursus@yahoo.com. VvOCM-leden krijgen 50 euro korting bij inschrijving!  Vul hiervoor bij aanmelding onder bijzonderheden de code KH15 in.

 

Accreditatie
De cursussen Lumbopelvische Klachten & Vage Klachten zijn voor algemeen fysiotherapeuten en voor oefentherapeuten voor 28 punten geaccrediteerd, waarvan (voor oefentherapeuten) 22,5 punt wetenschappelijk. Voor de terugkomdag vragen we accreditatie aan voor 9 punten, waarvan 7 wetenschappelijk.
Bij Lumbopelvische Klachten en Vage Klachten mag u voor het certificaat een dagdeel missen, voor de Terugkomdag één uur. Voor het certificaat dient u duidelijk te hebben nagedacht over de toepassing van de stof bij uw patiënten. Wij melden uw accreditatie af.
 

Vorige artikel Studiedag Kinderoefentherapie 14 maart 2015
Volgende artikel Netwerkbijeenkomst Oefentherapeuten Amsterdam

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl