Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Advertorial: Word jij YVLO-ZwangerFit® Oefentherapeut?

dinsdag 4 februari 2020 / Categorieën: Niet-leden

Word jij YVLO-ZwangerFit® Oefentherapeut?

Heb je zin om met training, coaching & preventie van klachten bij zwangeren aan de slag te gaan? Zin om een eigen bedrijf te starten? Of voor je praktijk een nieuw product aan te bieden?
In 14 weken kan je al YVLO-ZwangerFit® Oefentherapeut worden. De YVLO-ZwangerFit® opleiding is geaccrediteerd door ADAP/KP met 127 punten.

De YVLO-ZwangerFit® opleiding is de beste opleiding die er is op het gebied van zwangerschapscursussen, waarin je leert hoe je een goede zwangerschapscursus kan opzetten, op de manier die bij jou in de praktijk past.
Je gaat zwangere vrouwen vanaf 3 maanden zwangerschap tot een jaar na de bevalling begeleiden met training en coaching in groepsverband of individueel. Preventie speelt een grote rol. Je leert problematiek van de zwangere vrouw te signaleren en werkt samen met collega zorgverleners. Je wordt allround opgeleid, zodat je in elke praktijksituatie een ZwangerFit les kan geven, met en zonder apparaten of oefenmaterialen.

Je wordt opgeleid om de cursus YVLO-ZwangerFit® en MamaFit® te gaan geven. Ook leer je hoe je de cursus kan opzetten en promoten. Je leert van docenten die actief zijn in hun vakgebied, waardoor je de theoretische kant en ook de praktische kant van het verhaal te horen krijgt. Je krijg les van een gynaecoloog, verloskundige, bewegingswetenschapper, bekkenfysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en YVLO-ZwangerFit® trainers.

Kom jij binnenkort bij ons langs in Amersfoort? Graag tot ziens!

Kijk voor meer informatie op yvlo.nl.

 

 

 

Vorige artikel NFP Congres 2020
Volgende artikel Patiënten gezocht voor een wetenschappelijk onderzoek!

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl