Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

04 maart 2021 19:00 - 04 maart 2021 20:30

Door: VvAA
Webinar Samenwerking en verzuimpreventie voor werkgevers in de 1e lijn

Webinar Samenwerking en verzuimpreventie voor werkgevers in de 1e lijn

4 maart 2021

Na een bewogen jaar, waarin ook van uw medewerkers (veel) meer is gevraagd dan gewoonlijk, is 2021 aangebroken. Als werkgever wilt u alles op alles zetten om, ondanks de voortdurende pandemie en de 'volle rugzak' van uw mensen, de onderlinge samenwerking en verhoudingen goed te houden. En verzuim zoveel mogelijk te voorkomen. 

Tijdens dit webinar nemen onze specialisten, Annette van Ginkel, teamcoach en consultant bij VvAA en Michel Fortman, jurist en verzuimspecialist, u mee in zowel de zachte als de zakelijke kant van het borgen van uw menskracht tijdens en na COVID-19:

- Hoe blijven u en uw medewerkers optimaal samenwerken, ook in de volgende fase van COVID-19? Hoe borgt u het begrip voor elkaar en blijft u op een positieve manier in contact voor een goede en soepele samenwerking binnen het team? En wat kunt u doen om uitval te voorkomen?

- En als het gaat om verzuim, met welke risico's moet u rekening houden vanuit zakelijk perspectief? Wat kunt u doen om dit goed te regelen en voor welke ondersteuning kunt u een beroep doen op uw verzuimverzekeraar?

Meld je aan via deze link: https://www.vvaa.nl/voor-leden/agenda/webinar-samenwerking-en-verzuimpreventie 

Deelname is gratis. 

Georganiseerd doorVvAA

More links