Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

21 juni 2023 - 21 september 2023

Door: Robert Beweegt

Natuurlijke beweegpatronen

Robert Beweegt

Een prachtige gevoelscursus waarbij we zullen ontdekken wat ‘moeiteloos & natuurlijk’ bewegen betekend. Al doende word je steeds beter in het voelen en gebruiken van comfort in je lichaam en je bewegen. Je vindt de weg van de minste weerstand en zult ontdekken dat bewegen, ook met pijn of beperkingen, moeiteloos kan gaan. Vervolgens gaan we bekijken hoe je dit toe kunt passen in je behandelingen.

Het niet meer corrigeren en controleren van houding en beweging zorgt ervoor dat er meer ruimte komt voor het systeem (lichaam en brein) om tot logisch en natuurlijke beweeggedrag te komen.

We geven geen instructies maar bewandelen de omgekeerde weg. De persoon gaat bewegend voelen en ervaren hoe zijn lichaam reageert en ontdekt daarin wanneer iets beter en prettiger voelt (meer balans, beweeggemak, stevigheid, enz) is.

In deze cursus ga je veel zelf doen en ervaren. Je gaat veel voelen wat maakt dat het twee zeer prettige en tegelijk leerzame dagen worden.

Wil je weten welke onderdelen aan bod komen? Vraag dan alvast het programma aan. Ook kan je me altijd bellen, ik vertel je graag veel meer.

De woorden van een cursist: “Bij dag 1 denk ik aan het woord gemakkelijk, en gebruikte dat ook meer in mijn behandelingen. Bij dag 2 denk ik vooral het woord zachtheid! Zachtheid voelen in mijn spieren.(is natuurlijk ook zachtheid voor mezelf!) Ook dat zal ik in de behandelingen gaan gebruiken, en bij mezelf!”

 

Accreditatie voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (Adap) 12 punten.

 

Meer informatie: https://www.robert-beweegt.nl/natuurlijke-beweegpatronen

Georganiseerd doorRobert Beweegt

More links